Archive for the ‘intro’ Category

Purple Tulip Teaser 2

Who would they be?

just wait…

Salam World!


Nothing much to say just to let YOU know, this is my new Weblog… Keep in touch!

Click to view my Personality Profile page


Coming Soon…

Assalamualaikum~

Ada satu berita gembira yang ingin dikongsi bersama, terutamanya untuk orang Kluang dan kawasan berdekatan dengannya.

Tapi sebelum tu, buka dulu laman hadapan (homepage) Yahoo! dan klik pada logo “tanda seru”nya ( ! ), dengar dan sebut bersama-sama..!

klik dan dengar

Baik! Beritanya ialah, sebuah syarikat pengeluar makanan berasaskan herba yang terkenal di Malaysia, HPA Industries Sdn. Bhd, bakal meluaskan lagi pengaruhnya di Kluang (Johor). Pada asalnya, syarikat ini telah mempunyai dua cawangan di Kluang Business Centre dan Taman Idaman. Kedua-duanya menawarkan pelbagai produk keluaran syarikat.

Baru-baru ini (kelmarin je pun…), terlihat satu perkara gembira. InsyaAllah HPA Industries Sdn. Bhd akan membuka dua lagi anak syarikat yang memberi produk istimewa iaitu… RADIX FRIED CHICKEN (RFC) dan RADIX CHICKEN HOUSE!!!

Banting kedua-duanya telah pun digantung di bangunan masing-masing, malah kerja penyelenggaraan RFC telah pun dijalankan. Bagi orang jakun & belum pernah cuba macam saya ni, tak sabar rasanya menunggu ianya siap, bila agaknya ye?? Tak payahlah melancong ke Kedah untuk merasa… heh!

Sekali lagi, klik logo tanda seru Yahoo! dan sebut “Yahooooooooo!”

dari HAMAS untuk ISRAEL

jihad fisabilillah

jihad fisabilillah

%d bloggers like this: