Syukran!

Syukur!

Pada nikmat yang tuhan berikan. Tangan ni masih belum lupa/kaku untuk bermain dengan Photoshop CS4. Sudah berjaya mengemaskini maklumat diri dengan ringkas di ruang kanan.

Terima kasih!

Kepada pelukis wajah-wajah kartun itu, iaitu ahli BADAR UTEM. Entah bila curi dari blog diorang aku pun tak ingat. Untuk mengelakkan aku dilabel pencuri terang-terangan, gambar telah diubahsuai dulu sebelum menggunakannya kat blog ni… heh! Boleh pulak?

Selamat membaca!

6 comments so far

  1. Mrs. Wifey :D on

    Saya buka blog ni terus ternampak gambar tu. Rasa macam baru & bila baca new entry, oh memang baru…😀

    • aMeL on

      Mrs. Wifey? Bukan “Ummi To Be”?
      Amende yang barunye zini…?

  2. niz on

    salam.hoho,siyes xde email tu,try hantarla lagi banyak2 kali.hohoho
    izzah_zainaldin[at]yahoo[dot]com

    • aMeL on

      Doktor!

      saya dah reply guna emel pejabat.. pelik aku email Yahoo tak sampai2 neh…

  3. aini on

    tak sangka lama sudah rupanya! nvm, tumpang bahagia dan masih ada sisa baki senyuman melekat di wajah🙂

    melihat kpd blog..adakah temanya nanti hijau-purple?

    p/s: Semoga Allah permudahkan urusannya.

    • aMeL on

      yek.. lama dah.

      tema tu macam ye je… tamau pikir susah2 la.. jawab “suka hati” je senang. tak wajib pung!

      macih~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: