Jawatan Kosong

Bismillahirrahmanirrahim~

[meluahkan perasaan]

Baru masuk, dah dipastikan pegang Operation & kerja baru (tak tahu apa mulanya) banyak kena buat… sebab orang lama nak pindah. (rujuk entri ini)

Belum sampai sebulan, sesi penyerahan Operation pun belum lagi… dah diajukan untuk pegang satu lagi – Project Manager – pun dalam sebulan budak tu nak pindah!

Ya Allah!!! Sebulan dapat satu jawatan.

Ada sape-sape nak kerja bahagian Geomatics tak?? Tempat kat Brickfield, Dijamin MENARIK!

mai tolong den!

2 comments so far

  1. mutiara on

    salam
    bila terbaca entri anda berkenaan dgn kerja..lantas saya teringat satu artikel yg pernah dibaca di blog seorg teman..antara petikan kata2nya “Alhamdulillah..bersyukurlah kita mempunyai pekerjaan krn disaat kita penat dan mengeluh tentang pekerjaan, masih ramai orang yang menganggur atau orang2 cacat yang berharap mereka mempunyai pekerjaan seperti kita.Di samping itu kita hendaklah juga mengetahui bahawa setiap tugas atau kerja yang diberi oleh Allah SWT kepada seseorang itu adalah mengikut kemampuan orang yang berkenaan”..
    selamat menjalankn tugas yg diamanahkan dgn baik🙂
    apapun..suka baca entri2 di blog anda..
    all the best!!

    • aMeL on

      terima kasih untuk peringatan….

      sile la baca.. ambil mana yg bermanfaat, tolong jangan ikut mana yg tak elok utk diri & agama… ok?🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: