Hijau lagi~

Kali ni, tukar baju Mozilla Firefox pula. Firefox Personas. Aplikasi ni macam hiasan kat Gmail, cuma takde la boleh gerak-gerak & takde waktu siang malam…

Personas for Firefox

Tapi, dah banyak design! Pelbagai kategori ada, dihasilkan oleh designer-designer hebat satu Bumi. Saje je tuka baju ni, sebab Mozilla ni asyik desaakkk je suruh update.

Aplikasi ni cuma boleh guna pada Mozilla Firefox version 3.6 dan ke atas saje. Sesape yang nak try tu boleh la. Saya guna Green Swirls~ kerana saya suka Hijau!! Kenapa pilih Hijau yang ni? Sebab hati saya keras, tapi warna putih pada pilihan ini lembut, sesuai la kan? Karyanya simple… dan yang penting masyukkk pada semua aplikasi lain (web terutamanya) yang saya gunakan. (^-^)

baju baru Firefox

p/s: alhamdulillah.. kawan saya yang merajuk hari tu dah sejuk~ heh!

1 comment so far

  1. صفر واحد on

    FireFox browser is better
    Thank you


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: