GUA pun SENYUM~

Assalamualaikum

Haa… poster Siri X-Challenge (XPDC) ke-4 Institusi Usrah MMU Melaka di bawah adalah latihan cuba-warna menggunakan photoshop yang kedua! Fokus kali ini pada penggunaan ton warna pulak~ Heheh! Sikit-sikit la buat… esok lusa tulat karang pandai sepenuhnya la insyaAllah…

XPDC kali ke-4!

Ehh!! Dah tengok poster tu, tunggu ape lagi? Jom la daftar nama. Meh kita join program ni ramai-ramai!!!!!

~ Gua Senyum + 3 hari 2 malam + RM 45 je ~

Pengalaman join Siri X-Challenge (1, 2, & 3) tak pernah mengecewakan! Memang betul-betul mencabar!!!

XPerience De Challenge!


6 comments so far

  1. fadhil on

    betol2…mmg menarik…mai ramai2 join…hehe

  2. Zinnirah Al Jannah on

    menarik poster~ curi letak dlm blog ye. tq~πŸ˜€

    p/s: kali ni xtau nk gi ke x. ape yg best dengan gua ni selain dari bole senyum?πŸ˜€

  3. amin al-Zanki on

    gua pun senyum? metafora..

  4. sofiya on

    salam..kamel, maaf la y pasal coment box kat blog aku tu.dah ok kot rasenye..kdg2, tgn aku gtal men2 setting dye, pelagi..demam la blog aku tu.heheπŸ™‚

  5. ~mIsS_p00h~ on

    Lamanya gua dia senyum…
    Atau pun dia dah p bertapa kat gua sambil tersenyum~πŸ˜€

  6. mong on

    selamat bergembira.dgr citer gua tu haunted.hahahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: