Siapa nak HADIAH? CEPAT!!

Assalamualaikum~

Dah seminggu batuk-batuk, tak sembuh-sembuh lagi… sakit dada  ni menahan tiap kali. Allahuakbar~!

Baru aje buka blog ~Kak p00h~. Ada satu pertandingan BEST yang dianjurkan PTS Publications & Distributors Sdn. Bhd. Ape PTS? Siapa PTS? Boleh klik SINI.

Saya pasti peraduan ini menarik minat ramai golongan terutama yang minat membaca. Apa yang menariknya??? Haaa~ begini kawan-kawan & pembaca…

Sempena “KEMPEN MEMBACA MUSIM CUTI SEKOLAH, PTS menawarkan pelbagai hadiah-hadiah menarik melalui peraduan yang akan bermula dari 21 November 2009 hingga 3 Januari 2010… lama tu!! Antara informasi tentangnya:

“Peraduan ini disasarkan kepada golongan pelajar sekolah dan remaja sempena musim cuti sekolah. Ia juga terbuka kepada semua individu yang berusia 7 tahun ke atas. Ini bermaknanya, golongan dewasa, ibubapa, warga emas juga berpeluang menyertai peraduan ini.

Banyak hadiah menarik disediakan untuk para pemenang. Saya pasti golongan sasar iaitu pelajar dan remaja menyukainya. Antara hadiah yang menanti mereka ialah telefon bimbit jenama Nokia dan Sony Ericson, PSP, PS2, iPod, Nintendo, kamera digital, netbook, dan lain-lain. Selain itu, setiap pemenang hadiah mingguan turut akan menerima buku-buku terbitan PTS bernilai RM100 setiap seorang.”

Nak tahu lebih lanjut? Klik imej di bawah.

Tunggu ape lagi? Jom cepat!! Saya pun kena cepat juga~ heheh!

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: