Coming Soon…

Assalamualaikum~

Ada satu berita gembira yang ingin dikongsi bersama, terutamanya untuk orang Kluang dan kawasan berdekatan dengannya.

Tapi sebelum tu, buka dulu laman hadapan (homepage) Yahoo! dan klik pada logo “tanda seru”nya ( ! ), dengar dan sebut bersama-sama..!

klik dan dengar

Baik! Beritanya ialah, sebuah syarikat pengeluar makanan berasaskan herba yang terkenal di Malaysia, HPA Industries Sdn. Bhd, bakal meluaskan lagi pengaruhnya di Kluang (Johor). Pada asalnya, syarikat ini telah mempunyai dua cawangan di Kluang Business Centre dan Taman Idaman. Kedua-duanya menawarkan pelbagai produk keluaran syarikat.

Baru-baru ini (kelmarin je pun…), terlihat satu perkara gembira. InsyaAllah HPA Industries Sdn. Bhd akan membuka dua lagi anak syarikat yang memberi produk istimewa iaitu… RADIX FRIED CHICKEN (RFC) dan RADIX CHICKEN HOUSE!!!

Banting kedua-duanya telah pun digantung di bangunan masing-masing, malah kerja penyelenggaraan RFC telah pun dijalankan. Bagi orang jakun & belum pernah cuba macam saya ni, tak sabar rasanya menunggu ianya siap, bila agaknya ye?? Tak payahlah melancong ke Kedah untuk merasa… heh!

Sekali lagi, klik logo tanda seru Yahoo! dan sebut “Yahooooooooo!”

2 comments so far

  1. aini mardhiah on

    cantiklah!

    • amel036yippee on

      hensemlah!
      comellah!
      baguslah!
      Alhamdulillah…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: