Zai Jian~

Assalamualaikum…

Ini bukan lagu “Bertemu & Berpisah” macam masa cikgu-cikgu sekolah nak pindah dulu tu… tapi nak bercuti…

MMU sedang cuti pertengahan semester selama SEMINGGU, jadi nak ucap selamat tinggal lah… Tak lama pun.. 4 HARI je aku cuti. Sebab banyak kerja tak selesai lagi. Naik cuti pulak terus ada MIDTERM. 3 subjek pulak tuh!

Ok lah… yang tak bercuti langsung & yang akan berprogram, semoga segalanya lancar yek..

Yeahh!!! Cuti!!Β  ( gembira sebab MMU sangat sedikit cutinya… )

2 comments so far

  1. ~mIsS_p00h~ on

    Salam~πŸ™‚

    Adekah tajuk entry d tukar krn tibe2 tsame dgn seseorang?πŸ˜€

    akk smpt capture kt blog tau, tb2 jer ade 2 org post dlm ms yg lbh kurg sama dgn title yg same! ehehe.. SELAMAT JALAN~

    Happy holidays!~πŸ™‚

  2. amel036yippee on

    ehehehehe…!! (gaya scooby doo mengilai)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: