baru perasan (sedar)… (*~*)

hari ni hari Rabu

ini hari 15 Oktober 2008

sekarang pukul 1.40 tgh : cuaca ujan lebat

ape la yang membelenggu aku selama nie? keputusan yang dapat da x capai sasaran tepat… baling dat x tercucuk, sepak bola x masuk gol, tembak cicak kene tapi x mati pulak..! x puas betol dengan pencapaian yang ader. rase-rase ader sesuatu yang ake da silap kira jek la… pe ek..? Penat dah fikir. Mula-mula ingat mungkin sebab aku da x seseronok cam dulu. Lame da aku tinggalkan mende yang menjadi keseronokan aku tu dulu. Sebab kalo aku nak tinggal kat dunia sekarang ni, mende tu orang sekelilng aku aku x boleh tampung kesannya. Same la ngan aku, susah nak wat keje tu selalu kalo dah cam skarang ni. Tapi kadang-kadang aku jalankan gak tugas tue. Arahan tetap arahan, ye tak?! Lagipun, selain aku & beberapa rakan yang layak, xde orang len lagi yang bole wat. Sebab ia tugas yang bahaya (tapi tidak bagi kami, malah sangat-sangat seronok!!)

Eh? Ni dah melalut jauh nie… balik2!! Nanti sesat jalan. Eheh!

Hm… lepas dah tak puas ati, maka transform jadik Sherlock Holmes… siasat punye siasat, takjumpe! (sia-sia je transform…). Lalu melepak la suda kat bilik kawan… baca-baca buku, PAP!! aku tepuk peha. Baru jumpe~! ni la sebabnye.. patut la aku asik frust je dengan pencapaian aku… salah letak sasaran rupenye! Yang aku letak second highest nak watper?? Len kali tengok la betol-betol wahai mata oiiiiiii! Mende jelas camtu, beza “tertinggi” dengan “kedua tertinggi” pun boleh tersilap… la ni pulak tu baru aku perasan. Cuai sungguh!!

Lepas ni, xkan silap lagi… nantikan keputusan yang seronok akan datang.

cuai dapat penyakit

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: